Algemene openstellingen 

- 2022 -

12 maart NL Doet in het Elsmuseum
13 maart algemene openstelling
12 juni algemene openstelling

Openingstijden:
13.00 - 17.00 uur
Toegangsprijzen:
Volwassenen: € 4,50
Kinderen t/m 12 jaar: gratisEXPOSITIE:
De diepe ondergrond van het Zuid-Limburgse landschap.

Deze nieuwe expositie geeft ons een indruk van hoe mooi en interessant het Zuid-Limburge landschap is opgebouwd door de miljoenen jaren heen. De Limburge ondergrond bestaat uit het Boven-Krijt en het Onder- en Boven Carboon uit de steenkool periode. Uniek aan Zuid-Limburg is dat dat grondlagen in verbinding liggen met de Ardennen en de Eifel. De expositie toont Fossielen uit deze miljoenen jaren oude geschiedenis. Als men goed naar de fossielen kijkt kan men hier allerlei informatie uit halen zoals bijvoorbeeld klimaatschommelingen die hebben plaatsgevonden. Deze expositie wordt aangeboden door IVN Spaubeek. De expositie is te bezichtigen tijdens de Algemene Openstellingen steeds tussen 13.00 en 17.00 uur.Groepsbezoek

- min. 8 personen -

Groepsbezoeken zijn alle dagen en tijden van de week mogelijk. Hiertoe (min. 8 personen) kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 046-4398930.

De prijs per persoon bedraagt in dat geval € 4,50.

De bezoeker ontvangt daarvoor een rondleiding van ongeveer een uur, inclusief het proeven van diverse museumdistillaten. Bovendien is de mogelijkheid aanwezig om, na afspraak, enige tijd door te brengen in de horecaruimte.
Partijen en evenementen

Museum en proeflokaal zijn zodanig ingericht, dat de ruimten en faciliteiten zich bij uitstek lenen voor een grote diversiteit van activiteiten, zoals, bruiloften, recepties, presentaties, babyborrels, verjaardagsfeesten etc. met of zonder culinaire verzorging.

Via 046 4398930 kunt U inlichtingen verkrijgen over de diverse mogelijkheden.  


Glas-in-loodraam gearriveerd in het Elsmuseum.

Klik hier voor meer informatie over de Verhuizing Glas-in-loodraam van Henri Schoonbrood.


Dagarrangement

Sinds september 2013 bestaat er een unieke samenwerking tussen de twee Beekse musea,
Museum EYEWITNESS & ELSMUSEUM.